Προσφορές Καταστημάτων

 Ν.ΙΩΝΙΑ

Το κατάστημα της Ν.Ιωνίας σας περιμένει με την καινούρια συλλογή της Geox σε γυναικεία, αντρικά και παιδικά υποδήματα και ενδύματα. Με μεγάλες προσφορές από τις προηγούμενες σαιζόν με -30% εως -50% !!
Τις προσφορές μας μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το κατάστημά μας ή από το e-shop μας. Αν επιλέξετε μία από τις προσφορές από το κατάστημα της Ν.Ιωνίας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα σε 24 ώρες και να σας σταλεί μέσα στις επόμενες 2 μέρες.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ

Το κατάστημα της Κηφισιάς σας περιμένει με την ιδιαίτερη συλλογή της Geox σε υποδήματα, μπουφάν και παιδικά ενδύματα. Με μεγάλες προσφορές από τις προηγούμενες σαιζόν με -30% εως -50% !!
Τις προσφορές μας μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το κατάστημά μας ή από το e-shop μας. Αν επιλέξετε μία από τις προσφορές από το κατάστημα της Κηφισιάς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα σε 24 ώρες και να σας σταλεί μέσα στις επόμενες 2 μέρες.

 

ΑΘΗΝΑ

Το κατάστημα της Πατησίων σας περιμένει με την καινούρια συλλογή της Geox σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά υποδήματα και ενδύματα. Με μεγάλες προσφορές από τις προηγούμενες σαιζόν με -30% εως -50% !!
Τις προσφορές μας μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το κατάστημά μας ή από το e-shop μας. Αν επιλέξετε μία από τις προσφορές από το κατάστημα της Πατησίων μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα σε 48 ώρες και να σας σταλεί μέσα στις επόμενες 4 μέρες.

 

Ν.ΣΜΥΡΝΗ

Το κατάστημα της Ν.Σμύρνης σας περιμένει με την καινούρια συλλογή της Geox σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά υποδήματα και ενδύματα. Με μεγάλες προσφορές από τις προηγούμενες σαιζόν με -30% εως -50% !!
Τις προσφορές μας μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το κατάστημά μας ή από το e-shop μας. Aν επιλέξετε μία από τις προσφορές από το κατάστημα της Ν.Σμύρνης μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα σε 48 ώρες και να σας σταλεί μέσα στις επόμενες 4 μέρες.

 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το κατάστημα του Πειραιά, στο πασαλιμάνι, σας περιμένει με την καινούρια συλλογή της Geox σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά υποδήματα και ενδύματα. Με μεγάλες προσφορές από τις προηγούμενες σαιζόν με -30% εως -50% !!
Τις προσφορές μας μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το κατάστημά μας ή από το e-shop μας. Αν επιλέξετε μία από τις προσφορές από το κατάστημα του Πειραιά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα σε 48 ώρες και να σας σταλεί μέσα στις επόμενες 4 μέρες.

 

ΠΑΤΡΑ

Το κατάστημα της Πάτρας, στη καρδιά της αγοράς, σας περιμένει με την ολοκαίνουρια συλλογή της Geox σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά υποδήματα και ενδύματα. Μεγάλες προσφορές από τις προηγούμενες σαιζόν.
-30% εως 50% !!
Τις προσφορές του καταστήματος μπορείτε να τις προμηθευτείτε μόνο από το κατάστημα. Τηλ.Επικοινωνίας: 2610.620195

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Το κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης σας περιμένει με την καινούρια συλλογή της Geox σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά υποδήματα και ενδύματα. Μεγάλες προσφορές απο τις προηγούμενες σαιζόν.
-30% εως 50% !!
Τις προσφορές του καταστήματος μπορείτε να τις προμηθευτείτε μόνο από το κατάστημα. Τηλ.Επικοινωνίας: 2810.286847